------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Party ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Party IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ обманює більше витривалості ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Merge Party 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Дуже розслаблююча гра
Час очікування на це дуже поганий😬😬😬! 5 годин – це зайве.
Гра не така, як вона показує, я думаю, що це божевілля, коли ви обманюєте людей, щоб думати, що гра є одним способом, а це зовсім не так
Чудова гра, але чекаю на виконання більше партій.
Немає нічого налаштування. Основна гра злиття.
Потребує багато часу, щоб предмети перезаряджалися. Пластикова коробка заряджається за 2 години до того часу, коли ви втрачаєте інтерес до гри....!
Гра весела, але я починаю розуміти, що для мене більше немає вечірок, і ви повинні зробити це так, щоб гроші, які ми збираємо, ми можемо купити енергетичний ящик, наприклад 500 енергії = 500 ігрових грошей
Чудова трата часу, дивовижна графіка
Як і гра не дуже звертаючи увагу на сюжетну лінію. Але я хотів би мати можливість грати в гру без відставання, коли я вперше завантажив гру, вона не відставала, але тепер є. І це не мій телефон чи Інтернет, тому що я граю в інші ігри, а вони цього не роблять
Було б весело, якби не потрібно було так швидко охолоджуватися для всього, що створює інші речі, і очікування на охолодження також не було таким довгим
Не дає можливості переглянути додавання, щоб прискорити виробництво.
У мене є величезний надлишок енергетичних куль і монет, що свідчить про те, що немає достатньо способів витрачати монети (тому немає причин купувати монети) і що ви, ймовірно, занадто щедрий на енергію порівняно з кількістю зарядів і часом, необхідним для генератора. для підзарядки. Тут, очевидно, потрібен певний баланс 😃 Лінійна історія без налаштувань, але не незвичайна в цьому жанрі. Надійний досвід злиття.
добре
цікаві персонажі 😁
Це весела гра з милим сюжетом і розслаблюючою грою, але вона дійсно важка.
Дуже хороша гра повільна спочатку
Дуже легко не вистачати місця через невеликий вихід елементів і тривалий час охолодження.
я любив цю гру
Merge Party 퍼즐 ogaЧудова історія, але не дуже довга... до неї потрібно додати більше історій, щоб вона продовжувалась
Час перезарядки займає занадто багато часу. 2-6 годин
Справді
щоб все заряджалося, ви можете грати лише один-два рази на день, тому дуже легко втратити інтерес. Також монети буквально марні. Я скрізь шукав, де використати монети... але нічого не було.
Ніби це було б 5 зірок, але це дуже повільно, коли натискати, щоб створити щось, це дійсно дратує, будь ласка, виправте!
Благоговіння
Генератор жахливий. Натисніть 8 разів і вийдіть, оскільки генератор остигає. Лол, до побачення
Люблю цю гру! Готові до нових вечірок!
Весело
Clumsy Ninja ماجراجویی exdyБільше кращих перешкод
Це досить звикає, хоча деякі елементи заряджаються до 5 годин.
Я дуже люблю цю гру. Але LAG при натисканні нового елемента з'являється. Будь ласка, виправте цю помилку. Дякую.
мені це подобається
Це цікава гра, мені подобається 😁
3 партії? Це воно? Ніяких налаштувань... історія похмура, немає сенсу продовжувати гру. Я зробив 3 вечірки, і тепер у мене немає нічого, крім дивних випадкових побудов
Я люблю цю гру❤️🧡💛💚💙💜💝💗💓💞💕💖💌❣️💟
Merge Party Atjautības spēles rxufIcky персонажі псують гру. Увірватися в будинок і зняти прикраси, які зробив чоловік для своєї дружини? Огидно. Що поганого, якщо вони базові? Ненавиджу цього персонажа та сюжетну лінію
Подобається гра, але я чекав більше місяця на новий лев, мав лише 3 готові видалити
Готово
Весела гра
Треба було більше цікавитися історією, і в ній є повідомлення, що попереду ще більше ігор. Для мене нуль зірок.