------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Russian Fast: Course ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Russian Fast: Course IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ daha çox pul aldadır ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Learn Russian Fast: Course 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Yaxşı
Tətbiq interfeysinin istifadəsinin bir az çətin olduğunu gördüm. Ola bilsin ki, mən flashcard tipli proqramlara öyrəşməmişəm, amma hiss etdim ki, tətbiq mənə ipləri göstərməklə daha yaxşı iş görə bilərdi. Həmçinin, animasiyalar bir az cilalanmamış IMO kimi görünürdü.
Ochhin kharasho indiyə qədər
Rus sözlərində əsas səhvlər var - proqram hər hansı bir rus dilində danışan tərəfindən çətin ki, yoxlanılır. Rusiyada yaşayan ən azı bir yerli danışıq dili ilə əməkdaşlıq yolu ilə həll olunana qədər ondan istifadə etməyi tövsiyə etmirəm. İfadələrin və sözlərin seçilməsi nə praktiki, nə də akademik məntiqlidir - həqiqətən hər hansı praktik istifadə üçün yenidən işlənmək lazımdır.
Bu gözəldir, lakin bir çox funksiyalar ödənişsizdir. Çox təəssüf ki, premium versiyalar silindi. Baxmayaraq ki, niyə belə etdiyinizi başa düşürəm.
Təmiz zibil. Çox vaxt onların işləməsi üçün düymələri 10 dəfə basmaq lazımdır. Tətbiqdə dəhşətli gecikmə var. Bu qədər məyusluq. Proqram daim asılır və siz geri düyməsini basana qədər heç bir yerə basa bilməzsiniz. Onun necə bu qədər yaxşı reytinq qazandığını bilmirəm. Həm telefonda, həm də planşetdə sınaqdan keçirilib və heç istifadə olunmur.
Course to Learn Russian Fast 教育 xhjİndi hər gün rus dilində bir neçə söz öyrənməyə başlamağa çox şadam, əla proqram
Proqramım işləmir😕😕
Bu əla proqramdır, lakin bəzən çox vaxt aparır
Ən yaxşı proqram mükəmməldir
Niyə hər zaman yüklənir?
dünyanın ən pis proqramı hətta ulduz vermək istəmirəm amma sonra məni heç olmasa bir ulduz verməyə məcbur etdilər
Mən rus dilini sevirəm və bu proqram mənə rus dilini çox yaxşı öyrənməyə kömək edir, təşəkkür edirəm😁
Əla proqramdır, amma əslində donub və yenidən başlayır :/
Coooolllll😁😁
Bu proqramı bəyəndim, mən hələ də Yapon versiyanızı gözləyirəm!!! Çox xahiş etmirəmsə Koreya dili
Course to Learn Russian Fast Oktatás uygAlimlər tərəfindən? Doğrudanmı? Yaxşı zarafat. Sadəcə ekran görüntülərini yoxlayın. Görürsən? Savadsız məktəbli bu qrammatikanı düzəltdi. Ayıb olsun sənə.
Yeni dilləri öyrənmək üçün çox gözəl proqram
Amzing app və asan ..Mən onu sevirəm 💖💖💕❤💞
Mən həqiqətən bu proqramı sevirəm! Aman Allahım... Yoxlayın. Nəhayət bir cümlə yaza bilərəm
Mən onu sevirdim! Rus dilini öyrənmək üçün əla proqram idi, lakin təəssüf ki, bir müddət sonra işləmədi
çox təəssüf ki.. zəhmət olmasa tez bir zamanda idarə edin. Təşəkkür edirəm.
Aprender inglês - Iniciantes Izglītība qtdgYaxşı proqram amma yazı yaxşılaşdırıla bilər. Mənim kimi hədəf dildə yazmağı sevən insanlar üçün mövcud yazı üsulu rahat deyil. Ola bilsin ki, siz sadəcə boş qutu saxlaya bilərsiniz və insanlara yazmaq üçün Android/iOS klaviaturalarından istifadə etməyə icazə verə bilərsiniz.
Gözəl proqram, lakin mən bağlantımı yandıranda həmişə çıxır
çox faydalıdır
Horoshee приложение !
Rəylərdə heç olmasa transkripsiya olsa yaxşı olardı
əla, istifadəsi asan, müəllim kimi sizə kömək edir. Onun heç bir problemi yoxdur. Şiddətli tövsiyə olunur
Düşündüm ki, bu, yalnız yazıb oxuya biləcəyiniz, lakin sözləri həqiqətən danışa bilməyəcəyiniz darıxdırıcı bir proqram olacaq
Ən yaxşı proqram.
Bu, əla proqramdır, lakin mən təklif edirəm ki, seçimi aradan qaldıra bilsəniz (bunu öyrənmək / yaddaş kartından silmək istəmirəm) bu, çaşqınlığı azaldar. Bundan əlavə, bir dil öyrənən kimi özüm düşünmək və ya öyrənmək istəmədiyimi seçmək məcburiyyətində qalmazdım. Sadəcə hər şey orada göstərilməlidir və şagirdə proqramın bütün məzmununu öyrənib daha dərindən öyrənməyə imkan verməlidir. Təşəkkür edirəm 😊
Möhtəşəm və çox faydalıdır.
Rus proqramı yaxşıdır, lakin proqramda heç bir dialoq yoxdur, zəhmət olmasa növbəti yeniləmədə düzəldin