------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Sky TD ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Sky TD IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ απεριόριστος πόρος κώδικα εξαπάτησης ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Wild Sky TD 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Wild Sky TD ስልት wcrqΑπλό στην περιγραφή: Greedy Devs! Θέλω να επικοινωνήσω με έναν προγραμματιστή στο PV, για να προσφέρω κάποιες προτάσεις και κριτικούς.
Δοκίμασε το
Τα γραφικά είναι υπέροχα! Διασκεδαστικό να παίξει? πολλά πράγματα για να ανέβει επίπεδο? Μου αρέσουν και οι διαφορετικοί ήρωες..
Gud bt απογοητευτικό. Ξεκίνησε όμορφα, όταν βρίσκεσαι στο επόμενο επίπεδο, είναι πολύ δύσκολο να ξεκλειδώσεις νέες δυνατότητες και το σύστημα λήψης πόντων είναι πολύ κακό. Ο Θεός βαρέθηκε και απεγκαταστάθηκε.
Απόλαυσέ το
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά κολλάω όταν είμαι σε 3-3 μόνο και μόνο επειδή αυτοί οι εχθροί είναι πολύ ισχυροί και δεν μπορώ να αναβαθμίσω τους πυργίσκους και τους ήρωές μου μόνο και μόνο επειδή χρειαζόταν internet, γι' αυτό του έδωσα 2 αστέρια και μετά το διαγράφω μετά από μεγάλη συγγνώμη για Τι είπα
Αυτό το παιχνίδι είναι εύκολο
Alto's Odyssey Екшн fdqeΚαλό παιχνίδι
Ο τοίχος πληρωμής είναι πολύ νωρίς, γεγονός που καταστρέφει την παραμικρή διασκέδαση που έχει απομείνει. Τόσο δύσκολο να προχωρήσεις χωρίς να πληρώσεις, οι πόροι είναι τόσο σπάνιοι εκτός αν πληρώσεις τόνους μετρητών. Έκαναν το παιχνίδι πολύ περίπλοκο, ενώ άρμεγαν τα πάντα με ό,τι μπορούν σε κάρτες που καλλιεργούν τις αναβαθμίσεις.
Λατρεύω το gameplay. 💯👍
Το καλύτερο παιχνίδι για την άμυνα όλων των εποχών.
Η πρώτη επίδειξη επίθεσης δεν λειτουργεί και δεν μπορείτε να μεταβείτε στην επόμενη οθόνη
Έχετε μια τόσο ποικιλόμορφη παράταξη εχθρών, χρειάζεστε και περισσότερες μονάδες. Η απόκτηση της μονάδας είναι αρκετά δύσκολη, κάνω απεγκατάσταση
Απόλαυσα πραγματικά το παιχνίδι και το σεμινάριο ήταν εξαιρετικό. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνάτε και να ξεκλειδώνετε νέες δυνατότητες, δεξιότητες, κάρτες και δυνατότητες.
Θέλετε να περιμένετε επίπεδο λογαριασμού 4 για να μπορέσετε να παίξετε το κεφάλαιο 2; exp, gold, και dias farm είναι επίσης χάλια.. ΑΠΑΓΓΕΛΙΣΤΕ
Λίγο βαρετό μετά από λίγες μέρες. Δύσκολο να παίξεις χωρίς να πληρώσεις
Wild Sky TD استراتژی rwlwBien
Πολύ ωραίο παιχνίδι, αλλά πολύ σύντομο ανεπαρκή επίπεδα τίποτα να κάνει στο παιχνίδι πια περιμένοντας περισσότερα επίπεδα. Η Ελπίδα θα έχει κάποια επιπλέον πράγματα για να σκοτώσει χρόνο. Εάν δεν λάβετε υπόψη αυτό το πράγμα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα μέχρι να το επιθυμήσετε. Απλά χρησιμοποιήστε το κεφάλι
χαμηλή δεδομένη έκφρ. πληρώστε για να κερδίσετε το παιχνίδι δεν μπορείτε να πάτε στο επόμενο νησί
Το ποσοστό πτώσης των αντικειμένων του πύργου είναι χαμηλό
όμορφη
Παίζω αυτό για λίγο και μέχρι τώρα απολαμβάνω πολύ αυτό το παιχνίδι.τα όμορφα γραφικά και η φωνή των ηρώων και των πύργων κάνουν αυτό το παιχνίδι υπέροχο.Οι έλεγχοι είναι πολύ εύκολοι συν τα γεγονότα με κάνουν να ενθουσιάζομαι κάθε μέρα.εκδήλωση και καθημερινές ανταμοιβές είναι ελάχιστες όμως.μπορείτε να κάνετε τις ανταμοιβές λίγο πιο ανταποδοτικές;lol.συνολικά.υπέροχο παιχνίδι.ωραία δουλειά προγραμματιστή.παρακαλώ,μείνετε με τη γυναικεία φωνή για το Archer Tower.είναι πιο πιασάρικο.
Καλή δουλειά
Ωραίο παιχνίδι προς το παρών καθώς είμαι ακόμα στην αρχή
Wild Sky TD استراتژی mzmΕφαρμογή αποστράγγισης χρημάτων.. μην κάνετε λήψη. Όλα τα επίπεδα παιχνιδιού προσπαθούν να εξαντλήσουν τα χρήματά σας. Εάν δεν ξέρετε πώς να ξοδέψετε τα χρήματά σας, τότε αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα για εσάς.
μια λέξη για το παιχνίδι: ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ! Είμαι λάτρης του παιχνιδιού TD από παιδί, και αυτό άλλαξε εντελώς το παιχνίδι. Ακόμα κι αν δεν είμαι σκληροπυρηνικός παίκτης, αυτό τράβηξε την προσοχή μου. Επίσης, όταν είχα κάποιο πρόβλημα με τη μετεγκατάσταση του λογαριασμού μου από το τηλέφωνό μου στον υπολογιστή (android emu), το προσωπικό απάντησε αμέσως και το έλυσε μέσα σε 5 λεπτά. Το προτείνω πραγματικά λόγω του πλούσιου περιεχομένου και των δυνατοτήτων του. Περιμένω με ανυπομονησία τις επόμενες ενημερώσεις. κάνετε καλή δουλειά. Συνέχισε έτσι!
Επιτέλους φορτώθηκε...περιμένω να δω πώς θα πάει...
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι!!! Ελπίζω να συνεχίσετε την ανάπτυξη σε νέα επίπεδα.
Ναι είναι καλό αλλά δύσκολο
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 1 ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΚ;!
Για να είμαι ειλικρινής, ένα κομμάτι διορίστηκε τελείωσε σε λίγες εβδομάδες. Ακόμα δεν έχουμε τους περισσότερους πύργους ή αναβαθμίσεις. Δεν μπορώ να βρω τρόπο να αποκτήσω επιπλέον πύργους χωρίς να πληρώσω, αφού δεν τελείωσα κανένα σημείο. Το παιχνίδι δεν έχει μακροζωία
Δεν είναι πραγματικά ένα παιχνίδι, αλλά μια άσκηση κάνοντας κλικ σε κάθε κουμπί που λάμπει - οι επιλογές που κάνετε στο παιχνίδι δεν έχουν σημασία, είναι απλώς ένας τρόπος να τροφοδοτήσετε τους καταναγκασμούς των αδύναμων ανθρώπων
Wild Sky TD Παιχνίδια στρατηγικής oeykΔιασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά οι προγραμματιστές πρέπει να επιλύσουν το πρόβλημα της αυτόματης επιλογής χαρακτήρων που βρίσκονται κοντά σε κτίρια όταν προσπαθείτε να επιλέξετε τα κτίρια... ενοχλητικό.
Δεν μπόρεσα να ξεπεράσω το σεμινάριο λόγω σφάλματος. Αφού η Fiona δηλώσει ότι οι Sky Guards της είναι έτοιμοι, το παιχνίδι έχει σφάλματα και παγώνει. Δεν μπορώ να επιλέξω ή να κάνω κάτι.
Διασκεδαστικό αλλά κοστίζει $$$ για να προχωρήσετε περαιτέρω στο παιχνίδι. Χρυσό πάσο ισχύει μόνο για 1 εκδήλωση. Μην ξεγελαστείτε να πιστεύετε ότι είναι μόνιμο. Χρειάζονται ένα δισεκατομμύριο χρόνια για να αποκτήσετε όλο το αντικείμενο χωρίς να πληρώσετε.
Wild Sky TD Strategia xonuΤο 3D graphic design με τράβηξε από την πρώτη φορά που το δοκίμασα. Συνεχίζω να το παίζω για να ξεκλειδώνω υψηλότερα επίπεδα. Απόλυτα ικανοποιημένος με αυτό!
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά φοβερό. Εννοώ το καλύτερο Το παιχνίδι είναι απλό και πολύ φιλικό προς το χρήστη. Στα περισσότερα παιχνίδια αυτού του τύπου, είναι δύσκολο να αποκτηθούν πόροι, αλλά όχι σε αυτό το παιχνίδι, η μοναδικότητά του, δεν υπάρχουν προβλήματα διαφήμισης. Και μέχρι στιγμής αυτό το παιχνίδι με κάνει εντελώς
Πρώτη φορά κατεβάζω αυτό το παιχνίδι τόσο διασκεδαστικό.. αλλά δεν μπορώ ακόμα να αποκτήσω νέο πύργο και ήρωα γιατί πρέπει να συλλέξω καταλύτη.