------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 Pro ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 Pro IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ goljufije glitch kristali ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Draw a Stickman: EPIC 2 Pro 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Bilo bi super, če bi igra shranila, kje ste
Všeč mi je, da je v redu, vendar je res težko premakniti, zato 3 zvezdice.
Danes sem kupil in namestil to različico, vendar ne deluje pravilno. Zdaj je odprt, vendar je ob prijavi prenehal delovati.
V redu je, vendar mi ni všeč, da me ne pusti na naslednjo stran >(
Gane je boljši kot palica 3!!
Prosimo, dodajte več poglavij
Všeč mi je igra, toda vsakič, ko stopim do kačje lobanje, mi zaslon zamrzne. Videl sem tudi, da so se s to težavo srečali tudi drugi. Razen tega je odlična igra!
Ta igra je tako zaostala, ko pritisnem kljukico in se zruši igra, PLZ popravi to
Igral sem vse, kar je narobe, poskusil sem odstraniti in znova namestiti, ni mi dovolilo
Najboljša igra vseh časov, ki sem jih dobro narisal in vse sem dobil vse pizzule in sestavil sem vsa poglavja
To je kul, vendar je žabe težko ubiti
Guardian Puzzles & Crosswords Réflexion qjuTO JE NAJBOLJŠA IGRA NA SVETU
ne dovoli mi namestiti igre, potem ko sem jo plačal
Draw a Stickman: EPIC 2 Aventura zffyDraw a Stickman: EPIC 2 Pro Sarguzasht iroTo je štiri in pol, ker je napaka v 1. poglavju, da ko uporabite ptičje pero, ne deluje, tudi če je ptica, tako da ne morem 100% dokončati igre
Všeč mi je, vendar mi ni všeč, kako ne shrani tvojega napredka. Skoraj sem končal s stopnjo 3, vendar sem moral izstopiti..... Ko sem šel nazaj, sem moral vse ponoviti! Še vedno ga ne morem dobiti! Mora biti gumb za shranjevanje ...
Igra niti ne deluje
Zakaj sem izgubljal čas s tem pregledom? Moral bi igrati igro.
NI DELO
Večinoma je odlična igra, vendar se na žalost vedno zaplete, ko se približam kačji lobanji na ravni žabjega barja. Ne morem se premikati ali uporabljati nobenih pisal. Vsakič moram znova zagnati raven.
Epic2
Bilo mi je zelo všeč, vendar je bilo preveč enostavno in sem ga končal prehitro ... prednosti so bile v tem, da je bila v tem boljša grafika. Vredno, saj je zelo zabavno!!
Mislim, da je dobro za katero koli napravo, zabavno je malo domišljije, lahko gre notri kot meči ali kaj podobnega. Vse je bilo zabavno, vendar je nekaj težav, to je nekaj težav, zaostajanje, motnje v svetu, ni več koncev in tukaj je nekaj vprašanj , zakaj si zgradil drugo poglavje, ko smo premagali igro? 2: Zakaj dobro dosežete igranje, ker je malo grozno in kaj za vraga je igranje začelo delovati tako? vse)
Draw a Stickman: EPIC 2 어드벤처 mlxPopolna je za igranje in ustvarjalnost, ki jo obožujem za vse ljudi, ki to sovražijo, je napačna, morda ima napake, vendar je še vedno močna igra v mojem življenju 5 statistika in ker je tudi to popolno zame!
Draw a Stickman: EPIC 2 어드벤처 mkbngrozna igra vas preprosto pusti tam, obžaloval sem, da sem se odločil za nakup, tudi vi.
Ne bo naloženo
Ta igra je odlična z mešanico pustolovščine in umetnosti, vendar vsakič, ko dobim obvestilo o glavnih stvareh ali odprem svoj skicir v območju za izbiro ravni, zamrzne. Popravil si lobanjo, da prebudiš zmrzal.
Draw a Stickman: EPIC 2 어드벤처 bbvNo, najprej sem vam želel čestitati za najboljšo igro do sedaj... po mojem mnenju... kar želim je več nivojev, igra je na kratko, da ima samo 8 stopenj Resnično želim več nivojev ali novo igro, plz. igra mi je bila zelo všeč, zato, če mi poveste, če ustvarjate novo igro, bom zelo vesel 😄 hvala, ker ste to prebrali. (To bi ocenil s 5 zvezdicami, če ne bi bilo tako kratko 😉)
Ok, pravkar sem kupil narisano spodaj, a ko jo prenesem, piše o napaki in se še naprej ponavlja, prosim ta hrošč 😕
Dal bom tri zvezdice, ker se moja igra ni nalagala
to bosint delo
Ali lahko pospešite namestitev, ki traja za vedno!!!!😵😵😵😵😵 Približno 2 ali 1 uro že imam nizko polnjenje
To je bil demo kul ....... Pravzaprav ne potrebujem vračila, hvala za odgovor
Obožujem te igre, vendar ne bodo delovale
Ne razumem, kako povežete dynimate z vročimi kamni?!