------------------------------------------
▶▶▶▶ Koala Crush ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Koala Crush IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ мами повече точки ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Koala Crush 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Koala Crush არკადული rpyiПреди беше любимата ми игра. Как да изляза от "етапи" и да се върна към "нива"?
Това е твърде много реклами. Графиката може да е малко по-добра
Нулево предизвикателство. Всяко ниво се постига за по-малко от 30 секунди, ако вашата стратегия координира. цветове правилно. Също така МРАЗЯ РЕКЛАМИ, свързани със същия тип игра и стратегия. Играта Toon рекламира и вероятно по-добра игра. Не инсталирах, защото тази игра е 99 мегабайта срещу 24 mb за тази ужасна игра. Разработчиците трябва да надхвърлят предизвикателствата и да го базират на базираните на потребителите способности и по-дълги нива за постигане. Отървете се от излишъците.
Сривове през цялото време..няма да се зарежда до втори опит..замръзва...не си струва да се мъчите да играете! Твърде много други игри...деинсталиране.
Това е игра, която те кара да помислиш малко и това е добре, харесва ми досега не съм виждал монети да влизат в банка
Наслаждавам се на играта. Аз съм на ниво 66 и продължава да се връща към началния екран на телефона ми. Това е утежняващо. 😱
Най-добрата игра, която съм играл от известно време! Аз съм по-възрастен и това ми е достатъчно лесно да играя, но все пак ми дава мозъчна стимулация. Благодаря ти
Наистина ми харесва играта.. предизвикателна е, но моля, добавете още нива
Забавно - всъщност не е така. Предизвикателството е незабавно! Как да изляза от него и да се върна към обичайната игра? Това беше забавно и релаксиращо.
Играта е наред. Стана по-трудна. актуализиране. Какво не е наред с тази игра
Замръзва през цялото време, след което казва, че играта не отговаря !!! ИГРАТА ТОЛКОВА БАВНА, КОГАТО ИГРАЕТЕ !!!
Koala Crush આર્કેડ pegbДадох ти 5 преди, но фактът, че мога да играя по едно и също време всеки ден, но да натрупам ежедневните монети само веднъж или два пъти месечно е проблем.
лесна игра ме държи зает, когато трябва да седя и да чакам хората
Имам чувството, че играя играта само за да гледам рекламите. Има много реклами!
Koala Crush Arkádové addeХаресвам игрите, но мразя рекламите за други gsmes, които се появяват след всяко ниво, независимо дали завършите нивото или не. иначе щях да му дам 5 звезди.
Обичайте тази игра. Две звезди, защото спечелените монети рядко се добавят към общия ми брой монети. Какво става с това?
Вашите реклами винаги показват нещо различно от това, което е в действителност. Всички тези игри са еднакви. Съвпадащи цветни блокове. Скучно е.
изтегли приложението поради скорошната актуализация, в която добавихте животи. Обичах да го играя, защото не трябваше да чакам животите да се регенерират. Обичах неограничената игра, за да се отпусна след работа. Инсталирах го и веднага го деинсталирах 30 секунди по-късно, тъй като целият ми напредък беше загубен дори след свързването му с Facebook. Изобщо не са направени промени. 👎
Давам само 3 звезди преди това има много, но ако го поправите играта ще бъде перфектна реклама
Обичам да играя играта. но има твърде много реклами. деинсталиране на игра. премахнете някои реклами и бих му дал 5 звезди
Юношеска графика и абсурдно количество реклами
Над 250 нива и все още забавни. Не е много взискателен към вливания на пари, за да се насладите.
Koala Crush Spillehall aumзащо има добавка след всяко ниво? твърде много досадно. иначе е добра игра.
30 секунди реклами след ВСЯКА дъска = оценка с една звезда. Наистина е жалко, защото иначе е добра игра. За съжаление ще трябва да изтрия.
Не ми харесва, че няма начин за преиграване на нива за по-добри резултати и много реклами!
отнема твърде много време между игрите. много анимация.
Warzone: Clash of Generals Strategi zijgиграта е гадна, че печелите същата награда срещу наднаграда, никога не се променя... вие искате хората да купуват монети защо не можете да купите нищо, което си струва да имате много суха игра и не си струва да ме оцените план за изтриване на играта веднага щом получа време....не исках да ти дам една звезда, ти не заслужаваш нито една, за да направиш тази игра на будни задници....насладете се на деня си.
Приложението ви се нуждае от одобрение и уверение като нуждаещ се тийнейджър без дата за бала! Отдръпнете се малко, приложението ви е добро.... използвам го за отслабване и го прави, докато изскачащите прозорци не започнат да правят нещата отново гадни8888
Забавление и řeally ви държи заети. Страхотен начин да прекарате време, ако трябва да чакате.
за много реклами има реклама след всяка игра и отнема време
Много пристрастяващо... добра графика, но понякога много бавно забавяне в играта... по-предизвикателно, колкото по-нататък отивате
Много предизвикателно 😊 Обичам да преминавам през нивата и да не използвам подаръците си, които печелят. Но понякога имам нужда от малко помощ, 😁 хаха. Страхотна игра.
В началото е забавно. Има неочаквани събития, като например състезание за спечелване на монети, внезапно блокирано без мотивация.
Изглежда хубаво. Опитвам се да намеря игри, които просто ви позволяват да играете. Idc относно добавките, ако ми харесва играта. Това не ви принуждава да използвате бонуси или монети. Просто ви позволява да се забавлявате и да играете 😀 Това са видовете игри, за които харча пари.