------------------------------------------
▶▶▶▶ Lifeline: Crisis Line ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Lifeline: Crisis Line IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ cheat code neograničen broj dragulja ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Lifeline: Crisis Line 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
U nekim dijelovima postaje prilično intenzivan i ovisno o tome što odaberete je do kakvog evedencea dobijete. Arika se spominje i kad alex kaže da mi kasnije možete reći više nikad se više ne diže? Čini se kao besmislena informacija. Također se čini da nije važno koga ste intervjuirali. I dalje prepoznajete tko je uključen na kraju (bez spojlera tko je to!) iako niste pokazali nikakve dokaze da prepoznate tu osobu u nekim scenarijima. dobro, ali sve u svemu ne najbolje. Alexova je budućnost uvijek sumorna do kraja
YOLO!!!
Lifeline: Crisis Line Nuotykių dplZamrzava se u ključnoj točki
Iako mi je ovo najmanje omiljena serija iz serije Lifeline, još uvijek je dobra predstava i dobro napisana.
super, ali molimo onemogućite automatsko pomicanje prilikom pisanja novog teksta. Ovo totalno uništava čitanje novih poruka 😕 Inače bih to ocijenila s 5 zvjezdica 😀
Stalno me čeka prazan ekran kad god pokrenem igru, nakon 3 ponovna pokretanja priče, borim se da želim nastaviti pokušavati...
Igra me nije pustila da prođem prvi poziv bez obzira što radim
Sviđa mi se format ovih igara. Priča je zanimljiva i zabavna za pratiti, iako se čini pomalo požurivanjem na kraju (iako s obzirom na način na koji povezuju sve priče, ne bih se previše brinuo o tome). Dao bih mu ocjenu 5 zvjezdica da nije bilo ponovljenih padova prilikom pokušaja korištenja postavki.
Obožavam ove igrice! Svi su oni bili nevjerojatni, zapravo još uvijek povremeno sviram original samo zbog toga.
Ipak se nadam da će ovaj imati nastavak. To ne može biti to! Stvarno sjajan spas
Upravo sam završio igru i mislim da je super. Nisam imao nikakvih problema tijekom igranja i svidjela mi se priča.
Odigrao sam cijelu seriju koja je do sada izašla i sve mi se sviđaju. Ovaj je divan iz više razloga. Oduvijek sam želio biti policajac i jednog dana postati detektiv za umorstva. Nebitno je hoću li živjeti taj san. Ovo je nevjerojatna igra koja vam pomaže uroniti u priču uz detektiva i shvatiti još više znanja.
ovo je nevjerojatno, i toliko ga želim završiti nakon što sam shvatio što bi funkcioniralo (NAKON što sam frustrirano deinstalirao), ali ne mogu, kad ga pokrenem, ništa se ne prikazuje nakon naslovnog ekrana
PUBG MOBILE: Aftermath Action qmxaHtio sam više A.E
Lifeline: Crisis Line Macera Oyunları jqvNevjerojatno, ne izgleda kao druge igre (to je dobra stvar) !!!!
Lifeline: Crisis Line Adventure wmkVolim to
Igrao sam sve vaše igre, sve ih volim. Ovu sam već neko vrijeme pokušavao i još nisam završio priču. Stalno ga moram premotavati. Definitivno je težak, ali moj najdraži do sada.edit: sva nova ažuriranja i stalno gubljenje napretka nije cool
Srušio se na pola puta nakon nekoliko dana napretka na prazan zaslon. Naizgled izgubio sav napredak. Jasno je iz recenzija ovdje da nije spreman za puštanje & Očekujem puno više od ovoga za igru od skoro 3 funte.
Sjajna priča, zabavna i uzbudljiva!
2. omiljeni Lifeline do sada. To je nadnaravna detektivska priča. Nema više kvarova ili bilo čega. Žalosno je da je ovo najslabije ocijenjeni Lifeline na Play Storeu, budući da je Crisis Line iskreno bolji od Taylorovih nastavaka.
Jedan od boljih do sada!!!
Obično volim Lifeline igre. Međutim, ovaj je toliko pogrešan da je u ovom trenutku prestao raditi. Tražit ću povrat novca. 😕
Vjerujem da je ovo možda najbolji Lifeline do sada! Bilo je tuzno kad je zavrsilo..
igre padaju. zabavljao sam se, neću ni otvoriti. platio sam ovu igru. što bih trebao učiniti?
Stvarno intrigantna igra, veselio sam se svakodnevnom s Alexom, razgovor s izmišljenim likom bio je poput najboljeg prijatelja. - Imao sam igru, ali samo uvijek samo ponovno instaliram svaki put kada sam promijenio telefon, ali moram konačno igrati i završiti! Divno!! Jedino što ne mogu natjerati AI da potvrdi moju e-poštu, stalno govori da je došlo do kvara u njegovom informacijskom softveru! Kako ću znati kad me Alex opet treba?! 🤔 Molimo popravite!!
Ne razumijem zašto su bili potrebni sati samo da se igra stvarno igra! Stalno moram čekati Alexa jer je "zauzet". Jeste li stvarno napravili igru koju moramo čekati u stvarnom vremenu samo da bismo nastavili dalje? Ne postoji čak ni opcija da se nastavi s igrom umjesto da se čeka "sat" da se lik promijeni. Htio bih igrati stvarnu igru (iako imam vremena igrati je na slobodan dan), a ne samo imati lažni tekstualni razgovor! Osim ako nije greška, bojim se da sam možda izgubio svoj $..smh!
Puno bolje od ostalih. Čini se bolje napisano, a interaktivnost je privlačnija. Pogotovo znajući da možda nećete dobiti sve tragove.
Sjajan način za ispričati priču. I dobro pisanje. Definitivno ću isprobati još neke od aplikacija ovog tima
Odlična igra kao i uvijek. Završetak je bio malo nagao, ali stvarno sam uživao igrati policajca u ovoj igrici.
Igrao sam ovo, u rabbit modu, zadnja četiri dana. Nema li kraja ovoj igrici u kojoj protagonist preživi? Ne mislim da je ovo nužno spojler jer MOŽDA postoji dobar kraj, iako ga nakon bezbroj sati igranja i ponavljanja nisam našao.
Volite sve ove knjige
Igra se stalno ruši / zaustavlja. Ne pušta me u postavke. I ne primam nikakve obavijesti.
Lifeline: Crisis Line Petualangan mugaIzgubio sam napredak nakon ažuriranja.
Igrao sam samo malo, ali za sada je prilično dobro
Sviđa mi se što ima sjedište u Austinu!
Dosta mi je. 5 puta sam pokušao završiti ovu priču i stalno mi se prikazuje prazan ekran. Prebolio sam to. Vrijeme je za krenuti dalje.
Sjajna igra. Vrlo ugodno, tjera vas na razmišljanje.
Uživao sam u ostalim naslovima, a na prvu mi se svidio ovaj i postao je dosadan. Čini se da se povlači i čini se da igra pokušava Austina pretvoriti u plasman proizvoda. U ovom trenutku samo pokušavam proći kroz to kako bih mogao prijeći na Infinity.
Imam trenutnu verziju aplikacije i radila je dobro do jučer (26.10.16.). Sada imam crni ekran. Zanimljivo, to se dogodilo kada sam dobio e-mail s najavom nove igre. Jako mi se sviđa ova igra, ali sada ne mogu igrati! Mislim da sam i ja bio blizu kraja.
//// Ažuriranje (10/30/16): Ponovo sam ga instalirao na svoj telefon i on je resetirao cijelu stvar. Uzdah.
Uzmi Nexus 5x i dvaput, došao sam do točke u igri gdje mi Helpbot samo daje prazan zaslon. Ne mogu ništa učiniti. Samo želim završiti zabavnu priču.
Ovo je stvarno dobro iskoristilo Lifeline format! Uživao sam u priči, korištenju postavke i kad god sam trebao/bio potaknut da nešto izguglam. Također sam više naglašavao izbore koje moram donijeti ovdje nego u drugim obrocima - ulozi su bili jako visoki. Ovo je bilo briljantno interaktivno – stvarno sam uživao u osjećaju pomoći Alexu u njegovom slučaju!
Ušao me dva dana zaredom. Svidjele su mi se reference na prethodne priče. Nastavite s odličnim radom. Manji problemi s pomicanjem.
Obožavam ovu seriju, ali nisam ni stigao daleko i svako ažuriranje ubija sav moj napredak i stvarno me otežava. Inače bi bila 5 zvjezdica.
Frustriran sam što se, ako umrem, moje posljednje mjesto za premotavanje vraća sve do razgovora s Pearsonom. Vrlo frustrirajuće što moram ponovno igrati to SVE kako bih se vratio gdje sam bio
10/10